ARK+ is een architectenbureau, gevestigd in Utrecht. ARK+ is werkzaam op de gebieden van architectuur, interieur en buitenruimte. ARK+ werkt in alle stadia van het bouwproces, van haalbaarheidstudie tot eindoplevering. ARK+ werkt op alle schaalniveaus, van stoel tot stad.

ARK+ werkt voor zowel particuliere als voor professionele klanten, onder andere voor vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, praktijken en onderwijsinstellingen. ARK+ beschikt over een stevig netwerk en een brede ervaring. ARK+ werkt zowel onafhankelijk als in intensieve en ge´ntegreerde samenwerkingsvormen met andere disciplines.

De werkwijze van ARK+ kenmerkt zich door het streven naar vereenvoudiging in het concept, een zorgvuldige technische uitwerking van het ontwerp en een bijzondere aandacht voor het detail.

Ron Kleinsman is oprichter en eigenaar van ARK+. Voordat hij begin 2004 het architectenbureau startte, werkte hij ondermeer bij Jo Coenen en Co architecten in Maastricht, Claus en Kaan architecten in Amsterdam en JHK architecten in Utrecht. Met ARK+ gaat hij elke uitdaging aan, ongeacht de aard, omvang of complexiteit van de opgave. In het traject hecht hij veel waarde aan een goede balans tussen creativiteit enerzijds en kennis van zaken over proces en uitvoering anderzijds.